Tuinonderhoud

 

Een prachtige tuin aanleggen is één. Een tuin mooi houden is iets heel anders. Een tuin is voortdurend in beweging. Bomen, planten en bloemen groeien. En ongedierte, strenge vorst en extreme droogte vormen een regelrechte bedreiging voor uw tuin. Daarnaast heeft niet iedereen de tijd om zelf de tuin in te gaan. TuinTotaal heeft de oplossing. De Urker hoveniers bieden particulieren en bedrijven onderhoudscontracten, die volledig op maat worden gemaakt. Dat betekent dat er afspraken per week, maar ook per jaar kunnen worden gemaakt. En natuurlijk alles wat daar tussen zit.

TuinTotaal staat voor het onderhoud van uw tuin in de breedste zin van het woord. Van bladruimen tot grasmaaien en van snoeien tot bemesten.

 

 

 

Maar TuinTotaal doet meer. Het afvoeren van uw tuinafval, het bewaken van het natuurlijk evenwicht in uw vijver en het afdekken (of naar een vorstvrije ruimte verplaatsen) van planten behoort tot

de opties. Allemaal zaken die uw tuin ten goede komen. Op Urk is TuinTotaal verantwoordelijk voor het onderhoud van de tuinen van onder meer De Koningshof Party & Events en Cool Dental Clinic.

Visitekaartjes waren nog nooit zo verzorgd en groen!